Novetats

Des de Parquets Ricard ens agrada tenir cura en els detalls, en els “acabats”, tant en els que es veuen com en els que no. “Treballar fi” forma part del nostre segell.

Estem convençuts de que aquesta és una de les coses que també ajuden a que ens diferenciem dels nostres competidors.

Com a novetats, treballant aquests aspectes, tenim:

  • El cantell encolat que posem al sòcol del parquet quant es reuneix amb els tapajunts de les portes. La cola actua com a segellant i protegeix el canto de possibles dilatacions futures. A més a més, visualment, l’entrega se’ns fa més natural. Ja no ens veiem obligats a col·locar peces addicionals amb talls inútils que resten elegància al parquet i només fan que encarir el muntatge.
Sòcol cantejat
Sòcol cantejat
  • Quan realitzem un folrat d’escales amb parquet o tarima sintètica ens trobem amb una sèrie de limitacions que ens dificulten el muntatge. Aquestes repercuteixen en els aspectes econòmic, de transparència, i de qualitat del projecte. La necessitat de col·locar de mamperlans per fer les entregues entre el graó horitzontal i la tapa vertical sempre ha estat un problema. Incrementa el temps de realització de l’obra i, en conseqüència, incrementa els costos d’instal·lació i de material. El pitjor de tot és que ens trobem amb una peça afegida damunt del graó quant trepitgem el mateix. Això és incòmode i fa mal a la vista. Fins el punt que molts clients prefereixen per col·locar rajola a l’escala i parquet a les habitacions i/o a la resta de la casa. Això s’ha acabat! Si vols folrar escales: et folrarem l’escala amb el parquet que més t’agradi. Sense juntes addicionals!
Escales amb mamperlans
Escales amb mamperlans
Escala
Escala sense mamperlans. Maqueta d’escala realitzada en el nostre taller abans de dur a terme el projecte.

 


Parquets Ricard per trepitjar fort però sobre segur!


 

Volem crèixer amb tu!